Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ενωμένο, με πανό κατά βιαστών και «συστήματος»

Από paokday.gr: Σε ένα πραγματικά σοβαρό ζήτημα, που ξεπερνά την σημασία οποιουδήποτε αγώνα, το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώθηκε και έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα σε όλα τα γήπεδα.
Πηγή: paokday.gr
Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ενωμένο, με πανό κατά βιαστών και «συστήματος»

Στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί αρκετές φορές. Άλλες δίκαια, άλλες άδικα, σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε λόγο για παθογένειες ετών που δεν κάνουν καλό σε κανέναν. Αλλά, ας μιλήσουμε και για τα καλά: Το ελληνικό ποδόσφαιρο και το οπαδικό κίνημα ενώθηκε στο παρελθόν σε ζητήματα σημαντικά και σίγουρα πιο σοβαρά από τα αθλήματα.

Αυτό συνέβη και τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή την σοκαριστική υπόθεση του Κολωνού και αρκετές ακόμα αντίστοιχης φρικαλεότητας που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων πήραν ξεκάθαρη θέση στην απέναντι μεριά, καταδίκασαν το «σύστημα» και δεν δίστασαν να στείλουν μηνύματα που, λίγο – πολύ, βρίσκονται στο κεφάλι της πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου.

Έστω και αν οι λέξεις είναι λίγο πιο... ακατάλληλες, τα πανό κρεμάστηκαν σε Τούμπα, Λεωφόρο, OPAP Arena, Καραϊσκάκη, Χαριλάου, ΣΕΦ, ακόμα και στην Κύπρο, δείχνοντας πως, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες και σε αυτές τις περιστάσεις, το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να είναι ενωμένο.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα:

συνθημα1

συνθημα2

συνθημα3

συνθημα4

συνθημα5

συνθημα6

συνθημα7

Διαβάστε ακόμη...