ΠΑΟΚ: H αριστερή πλευρά και ο Τσαούσης

Aπό novasports.gr:Ο Μάριος Τσαούσης έχει τα περισσότερα παιχνίδια ως αριστερός μπακ για τον ΠΑΟΚ στη σεζόν
Πηγή: novasports.gr
ΠΑΟΚ: H αριστερή πλευρά και ο Τσαούσης

Στο "Γ.Καραϊσκάκης", την προηγούμενη αγωνιστική, στις 17 Οκτωβρίου, εκτέλεσε το κόρνερ για το 0-1 του ΠΑΟΚ, στην πρόσφατη νίκη του ΠΑΟΚ (με 2-1) επί του Ολυμπιακού.

Στο ίδιο γήπεδο, στις 14 Μαϊου, στην 9η αγωνιστική των play off της προηγούμενης σεζόν, είχε κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκείνη πάντως, για τον Μάριο Τσαούση, ήταν η μοναδική του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα σε όλη τη σεζόν. Ολα τα άλλα παιχνίδια του, έκανε 23, τα έκανε με τον ΠΑΟΚ Β'.

Τούτη όμως η σεζόν για τον 22χρονο παίκτη του ΠΑΟΚ (στη φωτογραφία ο Τσαούσης με αντίπαλο τον Γκάρι Ροντρίγκεζ) είναι διαφορετική. Είναι αυτός που έχει πάρει τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλον, στη θέση του αριστερού μπακ, ως βασικός. Από τις 8 αγωνιστικές που έχουν γίνει μέχρι τώρα, ήταν βασικός στις πέντε. Επαιξε σε όλα τα παιχνίδια, στα άλλα τρία ως αλλαγή.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκανε, για πρώτη φορά δίδυμο με τον Ελ Καντουρί. Άλλη μία, έκανε δίδυμο με τον Μπίσεσβαρ και τρεις φορές με τον Ζίβκοβιτς.

Σε μία άμυνα που έχει πλέον, ξεκάθαρα σε πρώτο επίπεδο επιλογών -μαζί με τον 29χρονο, Ινγκασον- τους 22χρονους, Κοτάρσκι, Λύρατζη και Τσαούση και τον 19χρονο, Κουλιεράκη.

Διαβάστε ακόμη...