«Έρχεται τελικός-πρόκληση που πρέπει να κερδίσουμε»

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στο League Cup στην ιστορία του τμήματος, αλλά και την δεύτερη κούπα της σεζόν, με τον Αντρέ Μπράουν να σχολιάζει στο SDNA πως περιμένει μια σκληρή μονομαχία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sdna.gr
«Έρχεται τελικός-πρόκληση που πρέπει να κερδίσουμε»

Με ισχνό προβάδισμα πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για τον δεύτερο τελικό του League Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό (13/5, 19:15), με τον Αντρέ Μπράουν να τονίζει πως επρόκειτο για ματς-πρόκληση και διαφορετικό, δεδομένου πως οι πράσινοι θα αγωνίζονται εντός έδρας.

«Πιστεύω πως δεν υπάρχει τόσο σημαντικό πλεονέκτημα. Νικήσαμε 3-2 και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται πολύ καλύτερα εντός έδρας. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι σήμερα και σίγουρα θα είναι μεγάλη πρόκληση ο δεύτερος τελικός.

Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως υπάρχει προβάδισμα, θα είναι μια σκληρή αναμέτρηση που πρέπει να κερδίσουμε, όμως πάντα όταν παίζεις εκτός έδρας, αυτό λειτουργεί υπέρ της άλλης ομάδας», σημείωσε αρχικά στο SDNA, για να σχολιάσει εν συνέχεια την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη διεκδίκηση του αγώνα...

«Νομίζω πως το γεγονός ότι αύξησαν την πίεση στα σερβίς τους και εμείς αντίθετα κάναμε κάποια λάθη, σίγουρα έπαιξε ρόλο στην ισοφάριση και στην επιστροφή τους στο ματς».

Το γεγονός βέβαια πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατακτήσει το League Cup στην ιστορία του τμήματος, αποτελεί κίνητρο για τους «ασπρόμαυρους», με τον διεθνή κεντρικό να κλείνει λέγοντας πως θα ήταν σπουδαίο επίτευγμα o Δικέφαλος να έκανε δικό του τον τίτλο:

«Θα ήταν εκπληκτικό, κάθε τίτλος είναι πάντα σπουδαίος για έναν αθλητή, αλλά σαφώς το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει κάποιον ακόμα ο ΠΑΟΚ, μας δίνει περαιτέρω κίνητρο».

Διαβάστε ακόμη...