ΠΑΟΚ: Πρόταση για Τζόουνς από το εξωτερικό και επαφές με Έβανς

Από sdna.gr: Πρόταση με πολύ καλά χρήματα έχει στα χέρια του ο Μάρβιν Τζόουνς και στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές για την περίπτωση του αντικαταστάτη του.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Πρόταση για Τζόουνς από το εξωτερικό και επαφές με Έβανς


Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αναμένεται να την εξαργυρώσει άμεσα και πιθανόν να μην περιμένει να το κάνει μετά το καλοκαίρι.

Στα χέρια του έχει ήδη μία πρόταση από το εξωτερικό και εκτός Ευρώπης που την εξετάζει σοβαρά, έχοντας ενημερώσει και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις τους στην αγορά, προχωρώντας σε μια πρώτη επαφή με τον Σον Έβανς, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος με την ουκρανική Προμετέι, η οποία ωστόσο λόγω του πολέμου ανέστειλε τις δραστηριότητές της.

Ο Έβανς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία του σε Λαύριο (2016-17, 2020-21), Προμηθέα (2017-18) και Ήφαιστο Λήμνου (2018-20), ενώ φέτος είχε με την Προμετέι 8,2 πόντους και 5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 17 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...