ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αντρίγια! (pic)

Από sdna.gr: Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο εξτρέμ να αφήνει πίσω του την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και να τίθεται σταδιακά στη διάθεση του Λουτσέσκου!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αντρίγια! (pic)

Ο 24χρονος εξτρέμ ήταν ο μεγάλος άτυχος από τους διεθνείς του ΠΑΟΚ καθώς την προηγούμενη Παρασκευή διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και αναγκάστηκε να τεθεί σε καραντίνα στο Βελιγράδι...

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παρέμεινε σε κατ'οίκον περιορισμό για μια εβδομάδα, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στη Σερβία, και αφού υποβλήθηκε σε νέο τεστ και βγήκε αρνητικό, ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, μάλιστα, ανάρτησε χαρακτηριστική φωτογραφία στα Social Media, ενημερώνοντας για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, δείχνοντας παράλληλα την ανυπομονησία του να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

«Επιτέλους επέστρεψα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που αφήνει πίσω του την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε ακόμη...