«Υπάρχει τρέλα στην Τούμπα - Τέτοια παιχνίδια θες να παίζεις»

Από sdna.gr: Ο μέσος της Μποέμιαν, Ντόουσον Ντεβόι, εκθείασε την Τούμπα, αποκάλυψε πως μπήκε στο κλίμα του αντιπάλου και τόνισε πως: «αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις...».
Πηγή: sdna.gr
«Υπάρχει τρέλα στην Τούμπα - Τέτοια παιχνίδια θες να παίζεις»

Μάλιστα, ο νεαρός μέσος, που έχει ξαναπαίξει στην Τούμπα για το παιχνίδι του Youth League ανάμεσα στις Κ19 των δύο ομάδων, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το ματς αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ!

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Είδα μερικά video από την Τούμπα την προηγούμενη εβδομάδα. Υπάρχουν μερικά... τρελά video στο Youtube! Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις, τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Ανυπομονώ γι' αυτό».

Για τη ζέστη που επικρατεί στην Ελλάδα: «Δεν μπορούμε σίγουρα να ελέγξουμε τις συνθήκες αλλά δεν θα είναι εύκολο για εμάς να παίξουμε με τέτοια ζέστη. Η ζέστη όμως θα αφορά και τις δύο ομάδες».

Για τις πιθανότητες αναφορικά με την πρόκριση: «Ο ΠΑΟΚ θεωρείται το φαβορί αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Πιστεύω ότι θα έχουν σεβασμό σε κάθε παίκτη μας γιατί έχουμε περάσει ήδη από δύο προκριματικούς γύρους».

Διαβάστε ακόμη...