“Τρομερό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, ο κόσμος πονάει και φοβάται!”

Από paok24.com: Η Ελλάδα δίνει μία τεράστια μάχη τις τελευταίες ημέρες κι εικόνες από τις περιοχές που έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, κάνουν το γύρο του κόσμου.
Πηγή: paok24.com
“Τρομερό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, ο κόσμος πονάει και φοβάται!”

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, που αποτελεί μόνιμο κάτοικο Θεσσαλονίκης, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την κατάσταση και περιέγραψε όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, κάνοντας λόγο για μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

"Εμείς στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι τρομακτικά όσα ακούμε, ανοίγοντας την τηλεόραση ή το ράδιο. Είναι το λιγότερο... τρέλα. Είδα ότι κι η Ρουμανία έστειλε ενισχύσεις στην Ελλάδα, μία σπουδαία κίνηση. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει, δεν πρέπει να μπλέκουμε τον Θεό με αυτό. Εδώ, στη βόρεια Ελλάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη, αλλά υπάρχει ανησυχία.

Όμως, στο κάτω κομμάτι της χώρας, έχει μείνει πολύς κόσμος χωρίς στέγη. Δεν ανοίγω πια την τηλεόραση και δεν ακούω ράδιο. Έχω στρέψει την προσοχή μου στην οικογένειά μου, στη σύζυγό μου, τη Βάσω και στα παιδιά μας. Έχουμε δύο, τον Κοσμίν, που είναι 12 και την Εύα που είναι 10 ετών. Τους λέω να παραμείνουν ήρεμοι και να μην πανικοβάλλονται. Ο κόσμος εδώ πονάει και φοβάται!", ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος.

Διαβάστε ακόμη...