«Ψήφισε»… Πορτογαλία ο Μαουρίσιο
Από arenafm.gr: Ο Μαουρίσιο, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και πιθανότατα και μηνίσκου, θα εγχειριστεί τελικά στην Πορτογαλία και όχι στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν απόφασης του ίδιου.
Πηγή: arenafm.gr
SHARE:

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος μέσος του «δικεφάλου» θα έπαιρνε μόνος του την απόφαση για το πού θα έκανε την επέμβαση.
Ο ίδιος, λοιπόν, έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο αυτή να γίνει στην Πορτογαλία από έναν γιατρό που γνωρίζει χρόνια και εμπιστεύεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.
Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως ο Μαουρίσιο δεν εμπιστεύεται το ιατρικό τιμ των «ασπρόμαυρων», αλλά ο εν λόγω γιατρός θεωρείται ειδικός στην αποκατάσταση τέτοιων τραυματισμών.
Θυμίζουμε πως ο 30χρονος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό μιας και υπέστη ρήξη χιαστού και πιθανότατα και μηνίσκου.
TAGS: