«Ο ΠΑΟΚ να βρει επενδυτή γιατί έχει να προσφέρει τίτλους»

Από paokrevolution.net: Ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Χρήστος Κωνσταντινίδης, μίλησε για τον τελικό του 1982 με τον Παναθηναϊκό, το γεγονός πως ήταν ο νεαρότερος παίκτης εκείνου του τελικού ενώ σχολίασε και την πορεία του φετινού ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον οργανισμό ΠΑΟΚ να ψάξει να βρει έναν επενδυτή ασκώντας κριτική στον κόσμο που δεν στηρίζει το τμήμα του μπάσκετ.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ο ΠΑΟΚ να βρει επενδυτή γιατί έχει να προσφέρει τίτλους»

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον τελικό του 1982 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι όλους τους τελικούς, ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο τότε με 6.000 κόσμο και άλλους 10.000 απ' έξω. Πιστεύω πως αν κερδίζαμε εκείνο το παιχνίδι θα είχε αλλάξει η μπασκετική ιστορία του ΠΑΟΚ. Ηταν πολύ σημαντική πορεία του ΠΑΟΚ μετά από αυτό το παιχνίδι».

Για το πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε πως θα παίξει στον τελικό: «Επαιζε στην ομάδα, ήμουν βασικός μαζί με τον Φασούλα που ήμασταν από τους νεαρούς παίκτες, δεν είχα άγχος, όταν βράζει το αίμα σου μπαίνεις μέσα και παίζεις».

Για την πορεία του φετινού ΠΑΟΚ: «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία και από πλευράς διοίκησης αλλά και από πλευρά του προπονητή και των παικτών. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πρωταγωνιστήσει κάθε χρόνο. Δεν θα μιλήσω όμως για αυτό, αλλά για το γεγονός πως δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος να αναλάβει την ομάδα. Ολοι περιμένουν από τον Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ψάξει μόνος του ένα μεγάλο επιχειρηματία για την ομάδα που έφερε τίτλους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όταν το ποδόσφαιρο δεν πήγαινε καλά. Φταίει και ο κόσμος που παίζει αυτό το τμήμα και στο γήπεδο υπάρχουν 100-200 άτομα. Δεν μπορούμε να μένουμε στο γεγονός πως θα βοηθήσει ο Σαββίδης, έχουν περάσει 7 χρόνια. Είχα πει στον Μπάνε να σταματήσει γιατί έχει κάνει μεγάλο έργο και ούτε ο κόσμος δεν το εκτιμάει γιατί δεν πάει στο γήπεδο. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος γιατί ο ΠΑΟΚ έχει να προσφέρει πολλούς τίτλους».

Διαβάστε ακόμη...