Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λοΐζος, επαφές με Γουργούμη-Μπουκοβίνα

Από sdna.gr : Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Λοΐζος, με την διοίκηση του Δικεφάλου να στρέφεται στις περιπτώσεις των Γουργούμη – Μπουκοβίνα.
Πηγή: sdna.gr
Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λοΐζος, επαφές με Γουργούμη-Μπουκοβίνα

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου Νίκος Λοΐζος ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό καθώς έχει πρόταση από το Λουξεμβούργο και την Κέρχενγκ. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξετάζει δυο σοβαρές περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του τερματοφύλακα, με τους Γουργούμη – Μπουκοβίνα να είναι ψηλά στην λίστα.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν κατά το παρελθόν με την φανέλα του Δικεφάλου, ενώ ο Κώστας Γουργούμης (φωτογραφία άρθρου) έχει πανηγυρίσει με τον ΠΑΟΚ τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα, όπου τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Βίσε του Βελγίου.

Όσον αφορά τον Πέτρο Μπουκοβίνα, ο 23χρονος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ το 2015, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας.

Διαβάστε ακόμη...