Νομπόα: «Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ο Κριστιάν Νομπόα αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες στον Ισημερινό και λογικό είναι όταν δίνει συνέντευξη, να παίρνει μεγάλη έκταση.
Πηγή: thessports.gr
Νομπόα: «Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Ροστόφ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, παραχωρώντας μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία ρωτήθηκε και για την παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που του τέθηκε ήταν: «Γιατί έμεινες τόσο λίγο στην Ελλάδα; Είχε να κάνει με τις συνήθειες της χώρας, όπου και διακόπηκε το πρωτάθλημα στα μέσα της σεζόν;

Και ο Νομπόα απάντησε: «Όχι δεν είχε να κάνει με αυτό. Εγώ δεν είχα θέμα, ήταν ένα πρόβλημα σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα σταμάτησε. Εκείνο που με οδήγησε στην απόφαση να φύγω ήταν ο πρώην προπονητής μου στην Ρούμπιν, ο οποίος με πήρε τηλέγωνο και μου μίλησε για το νέο πρότζεκτ της Ροστόφ. Μου είπε ότι ετοιμάζει μια ανταγωνιστική ομάδα και η ιδέα είναι τον πρώτο χρόνο να προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν να παλέψει για υψηλότερους στόχους.

Για μένα ήταν δύσκολο γιατί ήμουν σε καλό επίπεδο και ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, ενώ η Ροστόφ πάντα πάλευε για την παραμονή της και μάλιστα σώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Αλλά είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονήτη και ήθελα να παλέψω για κάτι διαφορετικό.

Η αλλαγή δεν ήταν κακή, πήγα πίσω στη Ρωσία και είχα συμπαίκτες κι ένα προπονητικό τιμ που τους γνώριζα πολύ καλά. Και τελικά ο στόχος που θέσαμε για να πετύχουμε σε τρία χρόνια ήρθε μόλις την ίδια σεζόν, καθώς τερματίσαμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και παίξαμε στο Champions League».

Διαβάστε ακόμη...