«Ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ ο Μάτος, θέλει να μείνει εδώ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Νέτο Γκουερίνο και αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ ο Μάτος, θέλει να μείνει εδώ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν το γκολ του Μάτος του θύμισε το δικό του πριν αρκετά χρόνια κόντρα στην ΑΕΚ: «Μου θύμισε λίγο το δικό μου. Ήταν κι αυτό σε χρονικό σημείο που δεν μπορούσε η ΑΕΚ να αντιδράσει. Ήθελε μόλις μισό λεπτό για να τελειώσει το παιχνίδι».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός απέναντι σε μια καλά στημένη ΑΕΚ. Αν ήταν καλύτερη στην επίθεση, μπορούσε να κάνει τη ζημιά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για το καλύτερο, έπαιξε οργανωμένα. Στα τελευταία λεπτά, φαινόταν ότι όποιος κέρδιζε το ματς θα ήταν σαν να το έκλεβε. Και το έκλεψε ο ΠΑΟΚ σε χρονικό σημείο που η ΑΕΚ δεν προλάβαινε ούτε... την αστυνομία να φωνάξει!»

Για τον Μάτος: «Μιλήσαμε στις αρχές της εβδομάδας με τον Μάτος. Είναι ένα πολύ καλό παιδί με εμπειρία στην Ευρώπη. Από τις καλύτερες φετινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ και δίνει λύσεις από τη δεξιά πλευρά. Είναι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, του αρέσει εδώ και μου είπε ότι θέλει να μείνει. Είναι ευχαριστημένος και με την πόλη, γνωρίζει και φίλους σιγά, σιγά».

Διαβάστε ακόμη...