Με συγκέντρωση και ενέργεια για μία ακόμη νίκη

Ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΑΣ Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena.
Με συγκέντρωση και ενέργεια για μία ακόμη νίκη

Το πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Φώτης Τακιανός, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την ομάδα της Καρδίτσας, που θα ξεκινήσει στις 17:00, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει και των πλέι οφ. Η Καρδίτσα είναι πολύ αξιόλογος αντίπαλος, μία ομάδα που έχει φέρει αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και παίζει ένα στυλ μπάσκετ που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να δείξουμε τον ίδιο βαθμό συγκέντρωσης, να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί όπως και στο τελευταίο μας παιχνίδι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του φιλάθλου του ΠΑΟΚ Θωμά Μαυρομιχάλη, του γνωστού «Μάκη Μανάβη».

Διαβάστε ακόμη...