Σήμερα στις 18:00 η επίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ mateco

Σήμερα το απόγευμα, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σήμερα στις 18:00 η επίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ mateco

Το πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης (από τις 18:00 μέχρι και τις 19:00) θα είναι ανοικτό και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας και θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους για την νέα σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοικτά σήμερα ως τις 20:00.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco βεβαίως έχουν ήδη μπει στο γήπεδο. Και σήμερα το πρωί ακολούθησαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Το απόγευμα, στην προπόνηση που θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας κ.Λυκογιάννη, θα συμμετέχουν οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές: Zaccheus Darko-Kelly, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Καμπερίδης και Nate Renfro, αλλά και οι έφηβοι: Στράτος Καλλιοντζής, Θοδωρής Σκουλαριώτης και Σταύρος Καρπούζης.

Όσον αφορά τρεις ακόμη αθλητές, οι οποίοι είχαν συμβόλαιο με την ομάδα: ο Απόστολος Ρούμογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο κολεγιακό πρωτάθλημα με τους Connecticut Huskies (NCAA), ο Αντώνης Καραγιαννίδης παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης θα αγωνιστεί στον Κόροιβο Αμαλιάδας (ως ελεύθερος).

Διαβάστε ακόμη...