Στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Σαββίδης: Πλήρωσε ΙΚΑ – Εφορία, αισιοδοξία και με τους παίκτες!

Και ξαφνικά... φως στον μπασκετικό ΠΑΟΚ! Ο Ιβάν Σαββίδης στέκεται δίπλα στο τμήμα και μάλιστα απέστειλε ήδη ολόκληρο το ποσό για την καταβολή των χρημάτων σε ΙΚΑ – Εφορία. Αισιοδοξία υπάρχει πλέον και για τους Έλληνες αθλητές της ομάδας.
Στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Σαββίδης: Πλήρωσε ΙΚΑ – Εφορία, αισιοδοξία και με τους παίκτες!

Το πώς έχει η κατάσταση στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, περιγράφηκε χθες μέσα από το SDNA, ωστόσο όπως παράλληλα είχαμε σημειώσει, υπήρξε αισιοδοξία από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του Α.Σ., που έχουν αναλάβει την επαφή με την πλευρά Σαββίδη.

Το παραπάνω έγινε και πράξη, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμα μια φορά έμπρακτα την στήριξη του, σε ακόμη ένα τμήμα του Δικεφάλου.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά την τελευταία ώρα, με την συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη, εκταμιεύθηκαν χρήματα τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την διευθέτηση των υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο (σ.σ. Εφορία και ΙΚΑ).

Έτσι, με την κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα συμπληρωθεί ανεμπόδιστα και εμπρόθεσμα ο φάκελος που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ, για την έκδοση πιστοποιητικού στο νέο πρωτάθλημα που πλησιάζει.

Την ίδια ώρα, υπάρχει αισιοδοξία και για τους Έλληνες αθλητές της ομάδας, με τους οποίους υπάρχουν επαφές τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος φυσικά για τους Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο και Σχίζα.

Συγκεκριμένα, ο στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι όχι μόνο να τους καθησυχάσουν αλλά και να τους κάνουν σαφές ότι θα εισπράξουν σύντομα χρήματα που τους οφείλονται.

Και αυτό διότι αναμένεται να βρεθεί φόρμουλα τόσο καταβολής των οφειλόμενων όσο και παροχής εγγυήσεων για τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...