"Καλύτεροι όταν θα είμαστε πλήρεις"

O Γιάννης Καλαμπόκης παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα και μίλησε για τα συμπεράσματά του από την προετοιμασία, ενώ σχολίασε και την εικόνα της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι.
"Καλύτεροι όταν θα είμαστε πλήρεις"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας γκάρντ:

"Υπάρχουν δικαιολογίες για την είκονα της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι. Μας έλειπαν δύο παίκτες, όμως παρ΄όλα αυτά κάναμε μια καλή προσπάθεια. Δείξαμε διάθεση και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, που παρά το γεγονός πως δεν έχει σημασία στα φιλικά παιχνίδια, πρέπει να στέλνουμε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση".

Για το ότι στενεύουν τα περιθώρια ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι για τη Euroleague, είπε: "Το γνωρίζαμε αυτό από την αρχή. Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία η 30/9 δεν ήταν πολύ μακριά. Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών".

Για το αν είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, τόνισε: "Είμαι πολύ αισιόδοξος. Όταν με τις απουσίες που έχουμε, είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί και χάνουμε στις λεπτομέρειες, τότε με πλήρες ρόστερ θα δείξουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα".

Διαβάστε ακόμη...