Στην Αθήνα για τον τρίτο ημιτελικό

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Στην Αθήνα για τον τρίτο ημιτελικό

Ο τρίτος ημιτελικός των PLAYOFFS της Basket League, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στις 19:05, με ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3 και με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το προβάδισμα με 2-0 νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που είναι άρρωστος. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco έμεινε εκτός αποστολής και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ενώ στην 12άδα συμπεριλήφθηκε ο έφηβος Στράτος Καλλιοντζής.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco που αναχώρησε για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Jordan Sibert, Στράτος Καλλιοντζής, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.

Διαβάστε ακόμη...