Ήττα στη Μίκρα από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας!

Για την 19η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ έχασε στο "Σπίτι του Χάντμπολ", με 22-21 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας ...
Ήττα στη Μίκρα από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας!

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Τζωρτζίνη, Παπάζογλου, Τσαμουρίδη, Λαδάκη, Τριανταφυλλίδη, Δούγια και τερματοφύλακα τον Μοϊσίλοφ.

«Μουδιασμένα» μπήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν μία μικρή διαφορά, 5-2. Σ' ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν παίχτηκε ποιοτικό χάντμπολ, λόγω των πολλών σφυριγμάτων και διακοπών, η ομάδα της Πυλαίας συνέχισε να έχει το προβάδισμα καθόλη την διάρκεια του.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, οι συνεχείς διαμαρτυρίες του πάγκου του ΠΑΟΚ για τις αποφάσεις των διαιτητών, έφεραν την αποβολή του εφόρου του Δικεφάλου, Δημήτρη Χασεκίδη. Το πρώτο μέρος μετά από γκολ του Νικολαΐδη τελείωσε στο 11-8.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, καθώς μπορεί να δέχτηκε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα, 12-8, ωστόσο με συνεχή αντεπίθεση έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 12-12. Με τις άμυνες των δύο ομάδων να κυριαρχούν στο παιχνίδι, το σκορ παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα, καθώς το θέαμα μπορεί να ήταν φτωχό ωστόσο οι «μάχες» ήταν... ομηρικές. Ο Δικέφαλος με γκολ του Παπάζογλου πέρασε μπροστά, 16-17, ωστόσο η Πυλαία έκανε την ανατροπή, 18-17.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο το σκορ ήταν 19-17 υπέρ των γηπεδούχων, με τον Τζωρτζίνη να μειώνει σε 19-18. Σ' ένα παιχνίδι λεπτομερειών, οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι την διαφορά στα δύο γκολ, 20-18, με τον Ελευθεριάδη από το σημείο του πέναλτι να μειώνει, 20-19. Στο τελευταίο λεπτό, οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά μ' ένα τέρμα, 21-20, με το τελικό 22-21 να μην δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, εντός έδρας, κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, για την 20η αγωνιστική της Handball Premier.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...