Ήττα για το γυναικείο χάντμπολ στον τελικό!

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 23-29  στην Ηγουμενίτσα, στον τελικό του 19ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας του Γυναικείου Χάντμπολ, από τον ΟΦ Νέας Ιωνίας ...
Ήττα για το γυναικείο χάντμπολ στον τελικό!

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Βράνσιτς, Σεβδίλη, Νταμπέφσκα και Μπουράτο.

Σε ένα κλειστό επιθετικά ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ. Η Μεντεσίδου έκανε το 2-3 και το 3-4 και στη συνέχεια η Ζυγούρα με δύο συνεχόμενα τέρματα έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με το σκορ να διαμορφώνεται σε 6-5. Λίγο αργότερα, η Χατζηπαρασίδου με πέναλτι μείωσε σε 8-9, ενώ η Μποριζόφσκα ισοφάρισε σε 10-10 και η Μπουράτο σε 11-11. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 11-13.

Στην επανέναρξη ο Δικέφαλος δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στη Νέα Ιωνία να πάρει σημαντικό προβάδισμα, 12-18. Η διαφορά των έξι τερμάτων παρέμενε μέχρι και το 45ο λεπτό, με τον Δικέφαλο να έχει πρόβλημα και στα δύο μέρη του γηπέδου, άμυνα και επίθεση, 16-22. Οι «ασπρόμαυρες» έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν με συνεχόμενα γκολ της Σαμολαδά στα τρία τέρματα, 20-23.

Ο Δικέφαλος ρίσκαρε και προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο σπατάλησε πολλές ευκαιρίες από τα έξι μέτρα, ενώ η Νέα Ιωνία πετύχαινε γκολ ανεβάζοντας την διαφορά σε κομβικό σημείο, 21-27. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να γνωρίζει την ήττα στον τελικό με 23-29.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...