Μεγάλη νίκη επί της Montpellier και πλέον βλέπει «πρωτιά»!

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo επί της Montpellier με 13-8, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup.
Μεγάλη νίκη επί της Montpellier και πλέον βλέπει «πρωτιά»!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν «μπλοκαρισμένες» επιθετικά στο μεγαλύτερο μέρος, με το 0-0 να παραμένει για περίπου έξι λεπτά. Στο τελευταίο δίλεπτο, ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ με τον Κεχαλάρη, 1-0, ωστόσο οι Γάλλοι με τον Dory έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος βρήκε πρώτος γκολ με τον Κεχαλάρη, 2-1, με τον Mastur να ισοφαρίζει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα για τους Γάλλους, 2-2. Η συνέχεια ήταν καθαρά «ασπρόμαυρη», με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται σε δύο περιπτώσεις τον παίκτη παραπάνω, σκοράροντας με Κεχαλάρη το 3-2 και με Χαραλαμπόπουλο το 4-2.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο τρίτο οκτάλεπτο, σκοραρώντας δύο γρήγορα τέρματα με Koopman και Χαραλαμπόπουλο, 6-2. Με Ivankovic στον παραπάνω οι Γάλλοι μείωσαν σε 6-3, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων με Τσολακούδη, 7-3. Ο Milardovic έκανε το 8-3, ο Mustur μείωσε, 8-4, με τον Τσολακούδη να «χτυπά» και πάλι, 9-4. σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο.

Έχοντας την ψυχολογία από το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, ο ΠΑΟΚ με δύο γρήγορα γκολ από Koopman και Κουγιούνη αύξησε περισσότερο την διαφορά, 11-4. Με Piot και Ben Romdhane οι Γάλλοι απάντησαν στο σερί του Δικεφάλου, μειώνοντας σε 11-6. Με Νίκο Προσινικλή ο ΠΑΟΚ αύξησε την διαφορά, 12-6, ο Mustur μείωσε στον παραπάνω, 12-7, και ο Κεχαλάρης έφερε την διαφορά στα έξι τέρματα, 13-7. Οι Γάλλοι σκόραραν στα τελευταία δευτερόλεπτα, 13-8, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 5-2, 4-4

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καρατζάς, Κεχαλάρης 4, Milardovic 1, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π., Koopman 2, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας.

Διαβάστε ακόμη...