ΠΑΜΕ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 19:00, τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.
ΠΑΜΕ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας
Photo Credits: @acpaok.gr

Οι Υπερπρωταθλήτριες και Κυπελλούχες Ελλάδος, ξεκινούν στις «μάχες» των ημιτελικών, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα διεκδικήσουν το ιστορικό εγχώριο «τρεμπλ». 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, προκειμένου να ωθήσει τις «ασπρόμαυρες» σε μία σημαντική νίκη.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για εμάς έχει φτάσει η πιο σημαντική περίοδος της χρονιάς, είναι η περίοδος των πλέι-οφ. Μοναδικός στόχος φυσικά είναι η πρόκριση μας στους τελικούς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα. Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και κυρίως προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους τελικούς». 

Διαβάστε ακόμη...