"Υπάρχει ταλέντο και δίψα για διάκριση"

Το χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 29/10 στις 14:00 το Σεριφάτο Αιγίου.
"Υπάρχει ταλέντο και δίψα για διάκριση"

Στα πλαίσια της 6ης της Handball Premier ο Δικέφαλος δίνει έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του.

Ο πίβοτ της ομάδας, Νίκος Κοκώνης, μίλησε στο acpaok.gr λίγο πριν τη σαββατιάτικη αναμέτρηση:

Η ομάδα έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Πιστεύεις ότι έχει τα φόντα να συνεχίσει έτσι; "Θεωρώ ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και ποιότητα στην ομάδα και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις ώστε να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον".

Ο βαθμός χάθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα απέναντι στον ΙΕΚ Ξυνή. Έλειψε η τύχη σε αυτό το ματς; "Η τύχη έλειψε στο τελευταίο χαμένο πέναλτι μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο όμως μας έλειψε η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε από την Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα".

Πού θεωρείς πως θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα; "Ο τίτλος θα κριθεί το ποια ομάδα θα έχει διάρκεια στην απόδοση της και θα εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρα της".

Πώς κρίνεις έως τώρα το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος; "Τα έως τώρα αποτελέσματα δείχνουν ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις από ομάδες που φαινομενικά συγκαταλέγονται στην δεύτερη ταχύτητα".

Είναι ο ΠΑΟΚ καλύτερος αγωνιστικά σε σχέση με την περσινή σεζόν; "Μέχρι στιγμής βάσει αποτελεσμάτων αυτό δείχνει. Μην ξεχνάμε όμως ότι πέρυσι η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς σε καίρια χρονικά σημεία του πρωταθλήματος. Το θετικό φέτος όπως και πέρυσι είναι ότι υπάρχει ταλέντο και δίψα για διάκριση που σε συνδυασμό με την εμπειρία και την σκληρή δουλειά μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών".

Διαβάστε ακόμη...