ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Για το Game 1 της ημιτελικής φάσης της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 19:45, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 
ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!



Ο Δικέφαλος μπαίνει στην πιο κομβική φάση της σεζόν, έχοντας μπροστά του τόσο τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, όσο και το Φάιναλ-4 του Κυπέλλου, στην Καλαμάτα. 

Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, προερχόμενο από τη νίκη-γοήτρου επί του ΟΣΦΠ με 3-0, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. 

Άπαντες στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών, «ωθώντας» τους παίκτες του Δικεφάλου σε μία άκρως σημαντική νίκη.

Τα εισιτήρια του αγώνα, έχουν ως εξής:

Γενική Είσοδος: 5€
VIP: 10€
Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το Game 1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε στην αρχή του πιο σημαντικού μέρους της σεζόν. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με την οποία έχουμε μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός είναι ο περσινός πρωταθλητής, και έχει υψηλούς στόχους και την φετινή περίοδο, παλεύοντας για τον τίτλο. Παρόλα αυτά, έχουμε και εμείς υψηλούς στόχους και θα κάνουμε τα πάντα για τους πραγματοποιήσουμε. Έχουμε παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό αρκετές φορές τη φετινή σεζόν, οπότε γνωριζόμαστε πολύ καλά, δεν υπάρχουν πλέον τακτικά μυστικά. Αυτό σημαίνει πως όποιος είναι πνευματικά έτοιμος, θα έχει το προβάδισμα στη νίκη. Εμείς, με την βοήθεια των φιλάθλων μας θα έχουμε το απαραίτητο κίνητρο, ώστε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα!». 

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
1ος ημιτελικός, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
19:45, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 HD)

Διαβάστε ακόμη...