Έκλεισε τον α΄γύρο με νίκη στο Ρέθυμνο!

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο, επικρατώντας του τοπικού ΝΟ με 10-18, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.
Έκλεισε τον α΄γύρο με νίκη στο Ρέθυμνο!

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, σκοράροντας τρία τέρματα με τις Καρυπίδου Μ. και Γραικού, 0-3. Το Ρέθυμνο μείωσε, 1-3, ωστόσο ο Δικέφαλος με 0-2 σερί, γκολ τα οποία πέτυχε και πάλι η Καρυπίδου Μ., πήρε και πάλι μεγάλο προβάδισμα, 1-5, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση μειώνοντας στο γκολ, μετά από 3-0 σερί, 4-5. Ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ με την Φραγκιά, 4-6, το Ρέθυμνο μείωσε και πάλι στο γκολ, 5-6, με τον Δικέφαλο να απαντά με 0-2 σερί χάρη σε τέρματα από τις Γραικού και Καρυπίδου Η., 5-8.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος έκανε τρομερή διαχείριση του προβαδίσματος, κρατώντας καθόλη την διάρκεια του τρίτου οκταλέπτου στα τρία τέρματα. Με την Φραγκιά να είναι «ζεστή» στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, κλείνοντας το οκτάλεπτο μπροστά με 8-12.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν και το πιο παραγωγικό επιθετικά, με τον Δικέφαλο να πετυχαίνει έξι τέρματα. Η διαφορά όχι μόνο παρέμενε σε επίπεδα ασφαλείας για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυξάνονταν όλο και περισσότερο. Ο Παναγιώτης Βέργος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη με 10-18.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 4-3, 3-4, 2-6

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου 2, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ. 6, Παρασκευοπούλου 1, Γραικού 2, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 5, Ντόνα-Τσιάκα 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 1.

Διαβάστε ακόμη...