Η μεικτή ζώνη του ΓΑΣ Εύνικος - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Κιάνα Ουόκερ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί του ΓΑΣ Εύνικου με 64-70, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.
Η μεικτή ζώνη του ΓΑΣ Εύνικος - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Άγγελος Αγγελίδης:

«Για εμένα είναι η πιο μεγάλη νίκη του πρωταθλήματος. Δεδομένων των συνθήκων, για το πως ήρθε η ομάδα στην Αθήνα, με δύο πολύ μεγάλες απουσίες, των Κιλαζίδου και Μυλωνάκη, έξτρα των ήδη υπαρχουσών, των Κιολέογλου και Τόλη. Η Κιλαζίδου, η αρχηγός της ομάδας, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, είναι ο τρίτος για εμάς για φέτος. Εύχομαι περαστικά, να γυρίσει σιδερένια, είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Η Μυλωνάκη στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν MVP, και σήμερα μας έλειψε. Όλες οι παίκτριες μαζί είναι μία μεγάλη αλυσίδα, και όταν βγαίνει ένας κρίκος είναι κάτι πολύ δύσκολο. Σήμερα παίξαμε χωρίς καθαρό πλέιμεϊκερ και καθαρό τεσσάρι. Παρόλο που ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, διότι είναι μαχήτριες. Δεν σταμάτησαν να παίζουν, πιστέψανε στην ανατροπή στο ημίχρονο, παρά το γεγονός πως ήμασταν 18 πόντους πίσω. Στα αποδυτήρια είπα ότι όποια δεν πιστεύει στην ανατροπή να μην βγει να παίξει. Όταν βγήκαν στο γήπεδο όλες το πίστευαν, όλες φώναζαν μέχρι τέλους. Είπα ότι είναι η πιο μεγάλη νίκη η σημερινή, διότι η αξία του αντιπάλου, δίνει μεγαλύτερη δόξα στο νικητή. Ο Εύνικος έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ, και είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, τόσο με τον προηγούμενο προπονητή, όσο και με το νέο τους προπονητή. Δουλεύουν πολύ καλά, και αυτό φαίνεται, είναι μία πολύ καλή ομάδα, προσπαθούν πολύ με σωστή τακτική, παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ. Ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι, εμείς μπήκαμε πιο νωθρά, αλλά μετά χωρίς να αλλάξουμε πράγματα στην τακτική μας, ήμασταν πολύ σοβαροί σε αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουμε. Οι παίκτριες μου δεν σταμάτησαν να ακούν λεπτό, και έτσι ήρθε η πάρα πολύ μεγάλη νίκη».

Κιάνα Ουόκερ:

«Ήρθαμε να παίξουμε με κλειστό ροτέισον, λόγω των απουσιών που έχουμε. Παίξαμε δυνατά και για εκείνες, πιστέψαμε στην ανατροπή, διότι την είχαμε πάντα στο μυαλό μας. Ο προπονητής μας μίλησε στο ημίχρονο, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά. Μας έδωσε ώθηση, και έτσι αλλάξαμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο». 

Διαβάστε ακόμη...