Τα «μεγάλα κεφάλια» της Θύρας 7 μαζεύει η ΕΛΑΣ - Αποδίδονται κατηγορίες για συναυτουργία!

Μέχρι το απόγευμα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τη μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφορικά με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!
Πηγή: sdna.gr
Τα «μεγάλα κεφάλια» της Θύρας 7 μαζεύει η ΕΛΑΣ - Αποδίδονται κατηγορίες για συναυτουργία!
Photo Credits: @sdna.gr

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια του Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο, στο πλαίσιο του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο βόλεϊ. 

Το SDNA σας ενημέρωσε νωρίτερα για τη μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει προχωρήσει ήδη σε περίπου 50 προσαγωγές/συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού. 

Στα επεισόδια φέρεται να συμμετείχαν περίπου 110 άτομα, ωστόσο στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας πιο κλειστός πυρήνας 3-5 οπαδών, που ανήκουν στους επικεφαλής της Θύρας 7 και συγκαταλέγονται στα μεγάλα "κεφάλια" των οργανωμένων του Ολυμπιακού. 

Τα άτομα αυτά φαίνεται να έστειλαν μηνύματα για τη συγκέντρωση έξω από το κλειστό του Ρέντη, ενώ έκαναν και κατόπτευση του χώρου. 

Μάλιστα, στους συγκεκριμένους οπαδούς αναμένεται να αποδοθούν κατηγορίες για συναυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού. 

Οι εξελίξεις πάντως "τρέχουν" και μέσα στη μέρα αναμένεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. 

Διαβάστε ακόμη...