Κλαμπ Μπριζ: Ξέρω τι κάνεις μακριά από το Βέλγιο!

Τα αποτελέσματα των Βέλγων μακριά από το «σπίτι» τους.
Πηγή: paok24.com
Κλαμπ Μπριζ: Ξέρω τι κάνεις μακριά από το Βέλγιο!
Photo Credits: @paok24

Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή των playoffs του βελγικού πρωταθλήματος βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η Κλαμπ Μπριζ, η οποία κέρδισε στο «Γιαν Μπρέιντελ» την Αντβέρπ με 3-0. Μετά και το χθεσινό τρίποντο η αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» έφτασε τις τρεις εντός έδρας νίκες μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς επικράτησε κατά σειρά Άντερλεχτ, ΠΑΟΚ και Αντβέρπ.

Πώς τα πάει όμως η ομάδα του Νίκι Χάγιεν στα εκτός έδρας παιχνίδια της και συγκεκριμένα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της μακριά από το Βέλγιο; Το PAOK24 με αφορμή την αναμέτρηση της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης, εντόπισε και σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της Βέλγικης ομάδας μακριά από το… σπίτι της.

Η πρώτη εκτός έδρας αποστολή ήταν στις 3 Αυγούστου στη Δανία με αντίπαλο την Άαρχους για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Εκείνο το παιχνίδι ήταν ο επαναληπτικός του 3-0 του «Γιαν Μπρέιντελ», με την ομάδα του Ρόνι Ντέιλα να γνωρίζει «γλυκιά» ήττα με 1-0.

Στην επόμενη φάση η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της Μπριζ την Ισλανδική Ακουρέρι, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ να συντρίβει με το ίδιο σκορ και στα δύο παιχνίδια (5-1 και 1-5) την αντίπαλο της και να περνάει πανηγυρικά στην επόμενη φάση του θεσμού. Στα πλέι οφ του Europa Conference League αντιμετώπισε την Οσασούνα, με τους Βέλγους να παίρνουν τεράστιο διπλό με σκορ 1-2 στην Ισπανία και με την ισοπαλία της ρεβάνς (2-2) να προκρίνονται στους ομίλους της διοργάνωσης, εκεί όπου κληρώθηκαν να αγωνιστούν κόντρα σε Λουγκάνο, Μπεσίκτας και Μπόντο Γκλιμτ.

Στη Νορβηγία η Μπριζ επικράτησε με 0-1 της Μπόντο, ενώ κόντρα σε Λουγκάνο και Μπεσίκτας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις επικρατώντας στη μεν Ελβετία με 1-3 και στη δε Τουρκία με 0-5. Οι Βέλγοι πέρασαν από τον όμιλο ως πρωτοπόροι και στον δρόμο τους συνάντησαν την Μόλντε, από την οποία ηττήθηκαν με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο ανέτρεψαν τα δεδομένα στον επαναληπτικό, όπου πήραν ευρεία νίκη με 3-0 κόντρα στους Νορβηγούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Βέλγων μέχρι τώρα στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια:

Μπόντο Γκλιμτ-Κλαμπ Μπριζ 0-1

Λουγκάνο-Κλαμπ Μπριζ 1-3

Μπεσίκτας-Κλαμπ Μπριζ 0-5

Μόλντε-Κλαμπ Μπριζ 2-1

Διαβάστε ακόμη...