Πολύ βαριά ήττα στις Σέρρες...

Ο πρωταθλητής της περιόδου 1984-1985 ΠΑΟΚ, την επόμενη σεζόν δεν τα πήγε καθόλου καλά!
Πολύ βαριά ήττα στις Σέρρες...

Σαν σήμερα στις 13/10/1985, για την 6η αγωνιστική, αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό και γνώρισε πολύ βαριά ήττα με 4-1!!! Οι παίκτες του Βάλτερ Σκότσικ παρουσιάστηκαν πολύ κακοί σε όλες τις γραμμές και διασύρθηκαν από έναν Πανσερραϊκό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη... Αυτή η ομάδα που εμφανίστηκε εκείνη τη μέρα στο γήπεδο, δεν θύμιζε σε τίποτε την ομάδα που λίγους μήνες νωρίτερα σήκωνε στην Τούμπα το 2ο πρωτάθλημα της ιστορίας μας!!!

Μετά από ένα πρώτο μισάωρο στο οποίο ευκαιρίες έκαναν μόνο οι γηπεδούχοι, φτάσαμε στο 30' όταν ο Γιάρουζεχ από κοντά άνοιξε το σκορ. Το γκολ φάνηκε να αφυπνίζει τον Δικέφαλο που έχασε στο 33' μια καλή ευκαιρία με τον Καρασαββίδη, όταν την κοντινή κεφαλιά του την απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 44' ο Γιώργος Σκαρτάδος με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46', ο Αναστασιάδης ευστόχησε στο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μαυρομάτης (χέρι) και το υπέδειξε ο Δραμινός ρέφερι Γεωργιάδης. Στο 54' ο Δημητρίου σημείωσε το 3-1 και το σκορ έκλεισε στο 63' ο παίκτης που το είχε ανοίξει (Γιάρουζεχ).

Στο 86' ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα το πολύ δυνατό σουτ του Γιώργου Κωστίκου, ενώ η τελευταία σημαντική φάση στο ματς καταγράφηκε στο 88', με τον Παπαδόπουλο ΙΙ να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι του Στεργιούδα...

Από το ναυάγιο του Δικεφάλου διασώθηκαν οι Αλαβάντας, Βασιλάκος, Σίγγας, με τους υπόλοιπους να είναι ωσεί παρόντες!

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Παπαδόπουλος Ι, Αριτζής, Γαλατίδης, Πάντσιος, Αϊβαζίδης, Δημητρίου (84' Σφακιανάκης), Παπαδόπουλος ΙΙ, Αντωνιάδης, Γιάρουζεχ, Αναστασιάδης, Σοφιανόπουλος (63' Φιλιππίδης) 

ΠΑΟΚ: Στεργιούδας,  Τσουρέλας, Αλαβάντας, Μαυρομάτης (52' Αλεξανδρίδης), Μπανιώτης, Σκαρτάδος, Πίττας (52' Ορφανός), Βασιλάκος, Καρασαββίδης, Σίγγας, Κωστίκος  

* Τη σεζόν 1985-1986 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 10η θέση (!!!), με 27 βαθμούς (10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 13 ήττες) και τέρματα 33-38...

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Αυστριακό Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο (22 αγώνες) και ολοκληρώθηκε με τον Μιχάλη Μπέλλη (8 παιχνίδια) 

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται ο Μπανιώτης σε μια προσπάθεια στο παιχνίδι της Ριζούπολης εκείνης της σεζόν (2/2/1986)

* Ο Πανσερραϊκός εκείνη τη χρονιά υποβιβάστηκε (!) κι εμείς είχαμε τα μαύρα μας τα χάλια...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...