«Ο Ίβκοβιτς με «έφαγε» από ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον ΠΑΟΚ και το τι έγινε όταν έφυγε από τη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας σε διαδικτυακή του συνέντευξη.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Ίβκοβιτς με «έφαγε» από ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το αν «ξενέρωσε» με το φινάλε του: «Ήταν ένας χρόνος που δεν έπαιζα καθόλου γιατί ήταν επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Χωρίς να μου πει πως δεν με θέλει στην ομάδα. Πήγαμε προετοιμασία, γυρίσαμε από την προετοιμασία, πήγαμε σε ένα τουρνουά του Ερυθρού Αστέρα και οι Σέρβοι με έβγαλαν MVP. Στο πρώτο επίσημο ματς με είχε εκτός δωδεκάδα και κατάλαβα πως κάτι «τρέχει».

Ο Ολυμπιακός με βοήθησε πολύ σε μία δύσκολη εποχή. Ήρθα και πήραμε πρωταθλήματα, Κύπελλα. Ο στόχος του Ίβκοβιτς ήταν να με αναγκάσει να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα ώστε να με εξωθήσει στην έξοδο. Ο ίδιος που με «έφαγε» στον ΠΑΟΚ ήθελε να με «φάει» και στον Ολυμπιακό. Είχε ένα θέμα με τους μεγάλους παίκτες. Εγώ προσωπικά ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζονται για ακόμη δύο χρόνια».

Για τη χειρότερη βραδιά της καριέρας του: «Το λάθος με τον ΠΑΟΚ στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 1992 για το Κύπελλο Κυπελλούχων».

Για το τι θυμάται περισσότερο από τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη: «Την ένταση των αναμετρήσεων. Ο Άρης ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Ήταν πάρα πολύ ισχυρή ομάδα. Προσπαθούσαμε να τους φτάσουμε, τους φτάναμε, αλλά ξεμέναμε από βενζίνη».

Για το αν είχε δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό: «Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ είχα πρόταση τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι από την ΑΕΚ, αλλά θεώρησα πως η καλύτερη επιλογή για εμένα ήταν ο Ολυμπιακός».

Διαβάστε ακόμη...