Μεγάλη Δόξα!

Σαφώς ανώτερη και καλύτερη σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Δόξα Δράμας επικράτησε 1-0 του Άρη στο ντέρμπι της Γ' εθνικής κατηγορίας.
Πηγή: inpaok.com
Μεγάλη Δόξα!

Οι «μαυραετοί» είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα της συνάντησης και τελικά κατάφεραν να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 70ο λεπτό ο Κυριακίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΔΟΞΑ (Ανδρέας Παντζιάρας): Καράδαης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπαντζης (90′ Τουνγκελίδης), Κυριακίδης (87′ Παπαβασιλείου), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου, Στόικος, Αθανασιάδης (85′ Δούμπλατζης).

ΑΡΗΣ: (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι (69′ Κωνσταντινίδης), Ν' Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος (54′ Νάκας), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλογέρης.

Την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός περνούσε σαν σίφουνας από την Ελευθερούπολη επικρατώντας με 3-1 και η Καβάλα νικούσε 1-0 τον Θύελλα Φιλώτα ξεφεύγοντας στη βαθμολογία.

Ο Πανσερραϊκός προηγείται με 47 βαθμούς, ακολουθεί η Καβάλα με 45 βαθμούς και στην τρίτη θέση είναι ο Άρης με 43 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη...