Σε τεντωμένο σχοινί η ΑΕΚ

Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ είναι δραματική, καθώς δεν υπάρχει... ευρώ στα ταμεία της «Ένωσης» με τα χρέη να συσσωρεύονται ασφυκτικά, ενώ άπαντες περιμένουν την κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη.
Πηγή: onsports.gr
Σε τεντωμένο σχοινί η ΑΕΚ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, το βασικότερο πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι η έλλειψη ρευστού με τον βασικό μέτοχο της «Ένωσης», Νίκο Νοτιά να παραμένει... άφαντος, ενώ κατά τη διάρκεια του χθεσινού (24/04) ΔΣ έγινε προσπάθεια για να επικοινωνήσουν μαζί του, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό.

Πριν το Πάσχα, ο Νοτιάς είχε δεσμευθεί πως θα στείλει κάποια πως θα στείλει κάποια χρήματα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, ενώ όσον αφορά τους Supporters, εκείνοι αποφάσισαν να διαθέσουν τα χρήματα στην ανάπτυξη της ακαδημίας.

Παράλληλα, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες, ωστόσο τα προβλήματα για την «Ένωση» δεν σταματούν εδώ...

Υπάρχει το θέμα της αδειοδότησης, για την οποία η ΑΕΚ χρειάζεται 150 χιλιάδες ευρώ για να εξοφληθεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ενώ η απόφαση της UEFA θα βγει τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ έχει λίγο χρόνο ακόμα...

Με τα προβλήματα αυτά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα μεταβούν στην Εφορία για να «σφραγίσουν» 80 χιλιάδες εισιτήρια για τα πλέι οφς, κάτι το οποίο αν συμβεί θα είναι σαν μια... νίκη για την «Ένωση».

Διαβάστε ακόμη...