«Έτσι άλλαξαν οι διαιτητές στο ΑΕΚ- Άρης!»

Από thessports.gr: Για τους λόγους που αποφασίστηκε η αλλαγή διαιτητών στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης μίλησε ο Σταύρος Μανταλος στην εκπομπή «Δίκη στο Open».
Πηγή: thessports.gr
«Έτσι άλλαξαν οι διαιτητές στο ΑΕΚ- Άρης!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Μάνταλος στη Δίκη στο OPEN»:

«Το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 10:30, παρότι ειχε φτάσει το αεροπλάνο, υπήρξε καθυστέρηση σχετικά με την έξοδο των διαιτητών. Η ΚΕΔ έχει πει στον Διαμαντόπουλο να είναι και ο συνοδός της διαιτητικής ομάδας και να τους περιμένει στο αεροδρόμιο και να τους πάει στο αεροδρόμιο μετά το ματς. Με πήρε τηλέφωνο το βράδυ και μου είπε ότι είχαμε ένα περιστατικό και πρέπει να το γνωρίζω. Δύο επιβάτες της ίδιας πτήσης διαμαρτυρήθηκαν, συνεπλάκησαν με τους διαιτητές.

Ήρθε η αστυνομία προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, τους ζητήθηκε να γίνει κάποια μήνυση. Με τον χειρισμό του Διαμαντόπουλου ηρέμησαν τα πράγματα. Πήγαν στο βαν για να οδηγηθούν στο ξενοδοχείο. Οι επιβάτες ισχυρίζονταν μεθυσμένοι και ότι είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκόολ μέσα στο αεροπλάνο. Ειπώθηκαν και άλλα τα οποία δεν επιβεβαιώνονται. Ο Διαμαντόπουλος το επιβεβαιώσει ότι υπήρχε μία αναταραχή καθώς χρειάστηκε να πάει στον χώρο των αποσκευών για να δει γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη αναταραχή.

Ήταν πολύ αναστατωμένοι και έλεγαν συνέχεια ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά και πώς προσκλήθηκε η ιστορία από την αρχή. Ο Διαμαντόπουλος ανέφερε ότι η κατάστασή τους δεν ήταν η πρέπουσα. Δεν μπορεί να ήξερε αν ήταν μεθυσμένοι ή όχι και με ενημέρωσε κατευθείαν και μετά εγώ ενημέρωσα τον κ. Μπένετ που είναι υπεύθυνος των ορισμών. Το ίδιο βράδυ δεν έκανε κάτι, βρέθηκε το επόμενο πρωί μαζί τους στο ξενοδοχείο, να δει τη δική τους πλευρά».

Για το τι του είπαν: «Δεν γνωρίζω τι του είπαν ακριβώς αλλά αυτό που γνωρίζω μόνο είναι πώς όταν τελείωσε η συζήτηση τους με πήρε να μου πει ότι θα προβώ σε αλλαγή της διαιτητικής ομάδας, δεν θέλω να ρισκάρω τη συμμετοχή τους γιατί βλέπω τα πράγματα ότι έχουν πάρει τροπή που δεν πρέπει και δεν θα είναι βολική για κανέναν».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...