Σοκ στον Άρη με Μάνου Γκαρθία!

Από skgsports.gr: Ενός κακού μύρια έπονται! Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο για τον Άρη, υπήρχαν και χειρότερα νέα! Ο τραυματισμός του Μανού Γκαρθία στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά εκτιμήθηκε.
Πηγή: skgsports.gr
Σοκ στον Άρη με Μάνου Γκαρθία!

Ο Μανού Γκαρθία υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!!!

"Μανού κουράγιο... Θα γυρίσεις πιο δυνατός!, ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ Άρης.

Στο μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (γυμναστήριο για όλους στο ξεκίνημα, αποκατάσταση για το πρώτο, παιχνίδια τεχνικής και φυσικής κατάστασης για το δεύτερο γκρουπ) με τον Νικολάς Ενκουλού να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Ο Σαλέμ Εμπακατά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Μόουζες Οντουμπάτζιο, Μπράιαν Νταμπό, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ραφαέλ Καμάτσο έκαναν ατομικό.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (29/01, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

* Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17, Κώστα Κοντονικολάου, στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Την επέμβαση έκανε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκος Ξυλούρης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...