Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό λόγω…ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Η Superleague εξέδωσε ανακοίνωση με τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της, σύμφωνα με το οποίο τιμωρούνται οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Λαμία και ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιωνικού, Θ. Τσιριγώτης, ενώ αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Άρης, για το παιχνίδι με τον Βόλο.
Πηγή: paok24.com
Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό λόγω…ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να καταβάλει το πρόστιμο των 17.750 ευρώ, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις παρατηρητή και αστυνομίας, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, στον Θ. Τσιριγώτη απαγορεύτηκε η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες, καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στην νικαιώτικη ΠΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο 7.000 ευρώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Επιπλέον, με χρηματική ποινή 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος (για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό), με 5.500 ευρώ ο ΟΦΗ (για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης), με 6.000 ευρώ ο Παναιτωλικός (για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και με 5.500 ευρώ η Λαμία (για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό).

Διαβάστε ακόμη...