Ένας Κουέστα δεν έφτανε για τον Άρη στο Τελ Αβίβ (vid)

Από skgsports.gr: Ο Άρης πέρασε δύσκολο βράδυ στο Τελ Αβίβ, εκεί όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Μακάμπι στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.
Πηγή: skgsports.gr
Ένας Κουέστα δεν έφτανε για τον Άρη στο Τελ Αβίβ (vid)

Οι Ισραηλινοί απέκτησαν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αν και σε μια εβδομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όλα μπορούν να γίνουν, με τους «κίτρινους» να στέλνουν ενθαρρυντικά σημάδια στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης και να χάνουν την ευκαιρία της χρονιάς με τον Καμάτσο σε κενή εστία στο 95ο λεπτό.

Μέχρι εκείνο το σημείο η Μακάμπι είχε το πάνω χέρι, βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα, με τους Γιοβάνοβιτς (29') και Ζάχαβι (85') ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ αν δεν έβρισκε απέναντι της έναν συγκλονιστικό Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος έπιανε τα άπιαστα και με τις σωτήριες αποκρούσεις του έδειξε να παίζει μόνος εναντίον 11.

Τα πάντα για τον Άρη θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει απόψε στο Bloomfield Stadium αλλά ο Κουέστα γλίτωσε την ομάδα του από βαριά ήττα και ουσιαστικά, πρόωρο αποκλεισμό.

Σε μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης ο Άρης είχε εικόνα πλήρους αποδιοργάνωσης με τρομερά λάθη από τους τέσσερις της άμυνας και εκτός ρυθμού τα αμυντικά χαφ. Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ο Μανού Γκαρθία η εικόνα βελτιώθηκε αισθητά, ήρθαν και οι προσθήκες των Πάλμα και Καμάτσο να δώσουν μια ζωντάνια στους «κιτρινόμαυρους», που είχαν κάποιες καλές στιγμές (σουτ Καμάτσο, κεφαλιά Ντουκουρέ) πριν την απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Καμάτσο στο τελευταίο λεπτό αστοχώντας με προβολή σε κενή εστία!

ΜΑΚΑΜΠΙ (Βλάνταν Ιβιτς): Πέρετς, Ζεράλδες, Γείνι, Σάμποριτ, Χοζές (63' Γκλοχ), Μπίλτον (63' Ναχμίας), Γκλάζερ, Φαν Όβεριμ (90+ Ρίκαν), Κανικόφσκι, Κουγάς (67' Ζάχαβι), Γιοβάνοβιτς (67' Πέριτσα).

Αρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (81' Μαζικού), Νταμπό (81' Πάπε Σέικ Ντιόπ), Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία (51' Μάνου Γκαρθία), Ιτούρμπε (64' Καμάτσο), Μαντσίνι (64' Πάλμα), Γκρέι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...