ΑΕΚ: Συστάσεις της ΠΑΕ σε Τσούμπερ και διευκρινίσεις για το βίντεο

Aπό sdna.gr:Η ΑΕΚ πήρε άμεσα θέση για το επίμαχο βίντεο με τον Στίβεν Τσούμπερ.
Πηγή: sdna.gr
ΑΕΚ: Συστάσεις της ΠΑΕ σε Τσούμπερ και διευκρινίσεις για το βίντεο

Τι αναφέρει για το θέμα η Ένωση ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν σοβαρές συστάσεις στον παίκτη.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πήρε άμεσα θέση για την υπόθεση με το βίντεο, όπου εμφανίζεται ο Στίβεν Τσούμπερ να λέει «Μόνο ΑΕΚ», με τον Ελβετό στη συνέχεια να αναφέρεται με υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του ΠΑΟΚ.

Η Ένωση ξεκαθαρίζει πως θα γίνουν σοβαρές συστάσεις στον παίκτη να είναι πολύ προσεκτικός ακόμη και σε στιγμές χαλαρότητας ή σε στιγμές που θεωρεί ο ίδιος εντελώς προσωπικές. Ξεκαθαρίζει πως το βίντεο δεν ανέβηκε από τον ίδιο και ξεκαθαρίζει πως ήταν ένα στιγμιότυπο με καθαρά πλάκα από την κοπέλα προς ένα τρίτο άτομο με πρωταγωνιστή τον Ελβετό.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ αναφέρει για το περιστατικό πως ο Τσούμπερ ουδέποτε ανέβασε κάποιο βίντεο. Τονίζει πως όποιος το έχει δει καταλαβαίνει πως η κοπέλα που εμφανίζεται σ' αυτό, του ζητεί να απευθυνθεί σε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο, προφανώς φίλο της και κάνουν πλάκα.

Επίσης καταλήγοντας η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «όχι και να λέμε πως ο Τσούμπερ έκανε κάποια ανάρτηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο κσι στόχευση. Ούτε έχει καμιά σχέση με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Άρη που έκανε προσωπικές αναρτήσεις με προσβλητικό περιεχόμενο για την ΑΕΚ, στοχευμένα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...