Το προφίλ του Παναθηναϊκού

Από paokfc.gr: Λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι τη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, το paokfc.gr και η στήλη Rival Analysis σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον αποψινό μας αντίπαλο.
Πηγή: paokfc.gr
Το προφίλ του Παναθηναϊκού

Το πείραμα του καλοκαιριού απέτυχε. Η απόφαση της διοίκησης να δώσει τον έλεγχο στον Χάβι Ρόκα στην μετά Δώνη εποχή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Ισπανός εμπιστεύτηκε τον συμπατριώτη του Ντάνι Πογιάτος για το τιμόνι της ομάδας, έκαναν μαζί τις μεταγραφικές κινήσεις αλλά τίποτα δεν πήγε καλά στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αποφάσισε να αλλάξει πρόσωπα. Ο πολύπειρος Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ενώ ο Πιέρ Ντρεοσί έγινε ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων.

Στα τέλη του Νοέμβρη οι αλλαγές έδειξαν να δουλεύουν. Οι Πράσινοι παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, βρήκαν σταθερότητα κι άρχισαν να παίρνουν αποτελέσματα και να κάνουν σταθερά ανοδικά βήματα στη βαθμολογία.

Μετά την ήττα στην Τούμπα στο τελευταίο παιχνίδι του Δεκέμβρη ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, αλλά μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού ήρθε η... κατάρρευση.

Δύο ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας κι αποκλεισμός από τα ημιτελικά της διοργάνωσης, τρεις ήττες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και υποχώρηση στην έκτη θέση, μα πάνω απ' όλα κακή απόδοση της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει 42 βαθμούς σε 25 αγώνες, όσους κι ο Αστέρας Τρίπολης και θα βρίσκεται στα Play Offs, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά αν θέλει να παλέψει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι τρεις προσθήκες του Γενάρη των Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό ενίσχυσαν το ρόστερ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Καρλίτος με έξι γκολ κι ακολουθεί ο Μακέντα με τέσσερα, ενώ στο κομμάτι της δημιουργίας ο Χατζηγιοβάνης μετράει τρεις ασίστ, ενώ ο Αϊτόρ δύο.

Για το παιχνίδι κόνρα στον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι δεν υπολογίζει στους Μπεκ, Σανκαρέ, Βέλεθ, Σαβιέρ, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο και Καμπετσή.

Διαβάστε ακόμη...