Με 5-4-1 και ρόμβο στο κέντρο!

Απο paok24.com: Πως αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος
Πηγή: paok24.com
Με 5-4-1 και ρόμβο στο κέντρο!

Όπως και ο Πάμπλο Γκαρσία έτσι και ο Γιώργος Σίμος, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο "Γεντί Κουλέ" (17:15).
Ο Έλληνας τεχνικός του ΟΦΗ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μεγιάδο, τους ανέτοιμους Γιάννου, Ντε Γκουζμάν, Μαρινάκη, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ αλλά και τους Φερέιρα, Νοικοκυράκη και Μίγγο οι οποίοι "κόπηκαν" από την αποστολή για αγωνιστικούς λόγους, με το πλέον πιθανό σενάριο σε ότι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας να αφορά έναν ΟΦΗ με 5-4-1, με ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Ουές, με τους Κοροβέση και Ουές να επωμίζονται το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, επικρατέστεροι για την τριάδα των στόπερ είναι οι Βούρος, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, ενώ ως "εξάρι" θα αγωνιστεί ο Στάικος, εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Νέιρα και Μπαλογιάννης, "δεκάρι" ο Στάρτζεον και στην κορυφή της επίθεσης ο Γρίβας.

Αξίζει να σημειωθεί πως θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βαφέας, είτε στην άμυνα στη θέση του Σελίμοβιτς είτε στη μεσαία γραμμή αντί του Μπαλογιάννη, με τον καιρό στο Ηράκλειο να είναι καλός για την εποχή με ήλιο και θερμοκρασία γύρω στους 10 βαθμούς, ενώ δεν προβλέπεται ούτε βροχόπτωση ούτε σημαντική μείωση της θερμοκρασίας την ώρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...