Χωρίς ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν τον ΠΑΟΚ ο Προμηθέας

Αναβλήθηκε ο αγώνας των Πατρινών με τη Μπούρσασπορ
Πηγή: paok24.com
Χωρίς ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν τον ΠΑΟΚ ο Προμηθέας

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Πάτρα το προσεχές Σάββατο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League, για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, ο οποίος δε θα έχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Eurocup.

O Προμηθέας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό τις τελευταίες εβδομάδες, δεν έχει καταφέρει ακόμα, να δώσει παιχνίδι στη Basket League, αφού αυτά με Λαύριο, Παναθηναϊκό και Λάρισα, αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων στους αντιπάλους του και αυτό με την ΑΕΚ, λόγω κρουσμάτων στη δική του ομάδα.

Παρόλα αυτά και παρά τις πολλές και σημαντικές του απουσίες, η Ευρωλίγκα, όρισε κανονικά τα παιχνίδια του στο Eurocup, τόσο αυτό στην έδρα της Γκραν Κανάρια, όσο και αυτό με την Τρέντο, την προηγούμενη εβδομάδα, γεγονός μάλιστα που έφερε και την οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη του, Βαγγέλη Λιόλιου.

Την προσεχή Τετάρτη (18/11), ο Προμηθέας ήταν να αντιμετωπίσει τη Μπούρσασπορ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή, έκανε γνωστό ότι το παιχνίδι αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Τούρκους!

Εκτός απροόπτου, οι Πατρινοί θα δώσουν το πρώτο τους φετινό παιχνίδι στη Basket League, το προσεχές Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα έχουν την ευκαιρία όλη την εβδομάδα, να συγκεντρωθούν σε αυτό, μετά από αυτήν την απόφαση...

Διαβάστε ακόμη...