"Ιστορικό παιχνίδι για την Ομόνοια"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη, έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Πηγή: sfina.gr
"Ιστορικό παιχνίδι για την Ομόνοια"

Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς αντιμετωπίζετε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδια για την Ομόνοια, το πρώτο σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Το περιμένουμε με ανυπομονησία, είναι ευκαιρία να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο. Είναι ευκαιρία να μάθουμε πράγματα και να αποκτήσουμε εμπειρίες, τις οποίες θα τις έχουμε ανάγκη για το μέλλον. Η Ομόνοια διεκδικεί κάθε παιχνίδι γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Για εμάς, πρώτα από όλα είναι σημαντικό να απολαύσουμε την διοργάνωση, και να το χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον ώστε να αποκτήσουμε σημαντικές ευκαιρίες. Ασφαλώς, η μοίρα της ομάδας την θέλει να διεκδικεί, γι' αυτό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Για εμάς, είναι σημαντικό να απολαύσουμε το παιχνίδι.

Έχουμε πει ότι τα πρώτα μας παιχνίδια στους ομίλους θα μας δείξουν την πορεία στην συνέχεια, για το αν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Επίσης κίνητρο για εμάς, είναι το να προσθέσουμε βαθμούς στην ευρωπαϊκή μας συγκομιδή, οπότε και αυτό είναι ένα στοιχείο που επιδιώκουμε. Από εκεί και πέρα παίζουμε κόντρα σε μια πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, μια καλή ποιοτική ομάδα που παίζει στην έδρα της. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, και θα δούμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τι μπορούμε να πάρουμε.»

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι χαρά μας να παίζουμε με γεμάτες κερκίδες. Θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα, και δεν είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Το ποδόσφαιρο, είναι για τον κόσμο, οπότε δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό για εμάς. Είναι σίγουρα μια εικόνα που δεν την θέλουμε. Ευχόμαστε σύντομα να είναι ο κόσμος ξανά στα γήπεδα».

Διαβάστε ακόμη...