Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κάιλ Αλεξάντερ

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πέρα από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα playoffs της Basket League συνεχίζει και τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κάιλ Αλεξάντερ
Photo Credits: @acpaok

Όπως ανέφερε στο podcast του ο Τόλης Κοτζιάς, ο Δικέφαλος εξετάζει ζεστά την περίπτωση του 30χρονου Καναδού σέντερ, Κάιλ Αλεξάντερ, που την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο έμπειρος ψηλός (2.08), απασχολεί ζωηρά του ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που έχουν μπει σε συζητήσεις με τον Καναδό σέντερ με την προοπτική συνεργασίας για τη νέα σεζόν.

Ο Κάιλ Αλεξάντερ που πέρασε και ένα διάστημα από τους Μαϊάμι Χιτ, έχει πλούσια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Φουενλαμπράδα, Βαλένθια, Χάποελ Τελ Αβίβ και Τουρκ Τέλεκομ.

Την φετινή σεζόν ο Καναδός σέντερ είχε 10.0 πόντους, 6.0 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά ματς σε 24 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα και 9.9 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.0 ασίστ ανά αγώνα σε 21 ματς στο Eurocup.

Ο Αλεξάντερ έχει εμπειρία και σε διεθνές επίπεδο, έχοντας καταλάβει την τρίτη θέση με τον Καναδά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που διεξήχθη σε Ιαπωνία, Φιλιππίνες και Ινδονησία, μετρώντας 6 συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...