«Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο υποφέραμε από τον Ιούνιο»

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
«Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο υποφέραμε από τον Ιούνιο»

Πρόκειται για μία αποχώρηση που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ, ειδικά την ώρα που η ομάδα χρειάζεται λύσεις στη μεσαία γραμμή στη γεμάτη σεζόν που ξεκίνησε.

Η σύζυγος του Μαουρίσιο, Φερνάντα και όλη η οικογένεια του Βραζιλιάνου ψήφιζαν Ελλάδα και αυτό αποτέλεσε βασικό λόγο στην απόφαση του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η γυναίκα του Μαουρίσιο αναφέρθηκε με μήνυμα της στα κοινωνικά δίκτυα σε όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι εκείνη και η οικογένειά της υπέφεραν.

Αναλυτικά:

«Τελείωσε! Το να υποφέρεις δεν είναι αιώνιο! Μετά την καταιγίδα, έρχεται πάντα η ευτυχία. Ο Θεός μας παρείχε, ο Θεός θα μας παρέχει. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο υποφέραμε απ' τον Ιούνιο, όταν και ενημερωθήκαμε για την αποχώρηση απ' την προηγούμενη ομάδα. Ήταν επίπονο. Αλλά μας δυνάμωσε! Ως ζευγάρι, ως οικογένεια και θέλουμε να το γνωρίζουν αυτό, όσοι ήταν αληθινά στο πλευρό μας. Όχι ως φυσική παρουσία, αλλά με τα μηνύματα που έστελναν και υπέφεραν μαζί μας!

Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος. Νέα πόλη, νέο σχολείο για τα παιδιά... Θα κρατήσουμε την Ελληνική μας κουλτούρα! Είμαστε χαρούμενοι για σένα αγάπη μου! Όπως σου έχουμε πει: Όπου κι αν πας, θα πάμε κι εμείς! Ευχαριστώ Θεέ μου για όσα μας ευλόγησες!», ανέφερε η σύζυγος του Μαουρίσιο, η οποία ευχαρίστησε στη συνέχεια όσους βοήθησαν εκείνη και τον σύζυγό της.

«Πέρα απ' τους υπέροχους φίλους που έκανα, τους οποίους δεν αναφέρω για να μην ξεχάσω κανέναν... Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη που μας υποδέχτηκες τόσο καλά, που έφερες στον κόσμο την Μαλού (η κόρη του ζευγαριού) και που μας έκανες να ερωτευτούμε! Λέω αντίο με δάκρυα στα μάτια. Ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, αλλά και λίγης λύπης επειδή μόνο εγώ ξέρω πόσο παράλογα δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες.

Διαβάστε ακόμη...