«Ιστορική μάχη με τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Για το επερχόμενο μεγάλο παιχνίδι της Κρασνονταρ με τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Μουράντ Μουσάεφ, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου την παραμονή της αναμέτρησης, την οποία και χαρακτήρισε «ιστορική»
Πηγή: inpaok.com
«Ιστορική μάχη με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά ο Μουράντ Μουσάεφ είπε :

Για το πώς περιμένει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ :

«Είμαστε ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League. Θα είναι δύο πολύ μεγάλα ματς και μόνο τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, σε κάνουν να εξελίσσεσαι και να βλέπεις το επίπεδό σου. Θα είναι μια δυνατή... μάχη σε κάθε κομμάτι του γηπέδου και η αυριανή (22/9) ημέρα θα είναι ιστορική για την Κρασνοντάρ.

Για το τι πρέπει να κάνει η Κράσνονταρ για να αποφύγει μια ήττα όπως αυτή που έπαθε η Μπενφίκα απέναντι στον ΠΑΟΚ :

«Είναι λάθος να «μεταφέρουμε» τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, στο μεταξύ μας παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι και μια νέα ιστορία. Είναι σημαντικό να παίξουμε γρήγορα κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι φάσεις των μεταβάσεων είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Ο έλεγχος της μπάλας δεν τους επιτρέπει να έχουν πλεονέκτημα επειδή καλύπτουν σωστά τους κενούς χώρους, παίζοντας άμυνα σε σχήμα 5-4-1. Μόνο η επιτάχυνση του ρυθμού του αγώνα μπορεί να φέρει πλεονέκτημα για εμάς».

Για τα μαθήματα που πήρε από τον περσινό αποκλεισμό στην ίδια φάση των προκριματικών από τον Ολυμπιακό:

«Κάθε αγώνας σε αυτό το επίπεδο είναι μια υπέροχη εμπειρία. Πέρσι με τον Ολυμπιακό, πολλά κρίθηκαν στον αγώνα τον πρώτο στην Ελλάδα. Στην αρχή έγινε ένα παιχνίδι 50-50, αλλά πριν από το 1-0 χάσαμε με τραυματισμό τον Καμπελά. Στο τέλος ήμασταν απρόσεκτοι, κάναμε πολλά λάθη και θα έπρεπε στο 1-0 ή στο 2-0 να γίνουμε πιο προσεκτικοί. Φυσικά στην ρεβάνς ήταν πολύ δύσκολα να πάρουμε την πρόκριση. Επιπλέον το ρόστερ μας τότε δεν ήταν τόσο καλό, φέτος πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι. Καταλάβαμε τι δεν κάναμε καλά και θα προσπαθήσουμε αύριο να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».

Για το πώς διαχειρίζεται την ψυχολογία της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ και το αν θα υπερεκτιμήσουν οι παίκτες του τις δυνάμεις τους μετά την «επτάρα» με την Χίμκι:

«Δεν υπάρχει λόγος να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας. Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε όσους πόντους θα θέλαμε. Παίξαμε καλά απέναντι στην Χίμκι, πετύχαμε ωραία γκολ, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι και δεν πρέπει να παραπλανήσει κανέναν. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, για να μπορούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Η νίκη επί της Χίμκι έχει ήδη ξεχαστεί, σκεφτόμαστε μόνο τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...