Βιέιρα: «Με ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Η Μπενφίκα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, εν μέσω αντιδράσεων για τις εκλογές του πορτογαλικού συλλόγου.
Πηγή: sdna.gr
Βιέιρα: «Με ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, υπάρχει. αναβρασμός αφού ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, στηρίζει τον νυν πρόεδρο των «αετών» της Λισαβόνας, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, όντας μέλος της επιτροπής στήριξής του

Από την πλευρά της η αντιπολίτευση, κατηγορεί τον Λουίς Φελίπε Βιέιρα για τα μπλεξίματα που έχει με το νόμο, αλλά και τις μεγάλες οφειλές που έχει προς τις πορτογαλικές τράπεζες.

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή της Μπενφίκα στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τον «πόλεμο» που δέχεται, τονίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες μου στο γήπεδο. Για όλα τα άλλα θα έρθει η ώρα θα η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω. Έτσι κι αλλιώς έχω χρόνια στα γήπεδα και αντέχω τα... χτυπήματα», ανέφερε στη δήλωσή του ο Λουίς Φελίπε Βιέιρα.

Διαβάστε ακόμη...