Ανακοίνωση-κόλαφος της ΕΠΟ κατά Ολυμπιακού

Από sdna.gr : Σκληρή ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού εξέδωσε η ΕΠΟ, η οποία με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να αποστείλει εξώδικο εις βάρος υπαλλήλου της.
Πηγή: sdna.gr
Ανακοίνωση-κόλαφος της ΕΠΟ κατά Ολυμπιακού

Στην ανακοίνωση η ΕΠΟ κάνει λόγο για νέα ήθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και της πίεσης που επιχειρεί να ασκήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, προκειμένου να χειραγωγήσει τις διαδικασίες και τις αποφάσεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Νέα ήθη στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο! Με ιδιαίτερη έκπληξη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε για την άνευ προηγουμένου πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποστείλει εξώδικο εις βάρος υπαλλήλου της, υπογεγραμμένο μάλιστα από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για μια ανεξήγητη ενέργεια, προφανώς σε συνέχεια της πρόσφατης στοχευμένης και απολύτως ανοίκειας επίθεση που εξαπέλυσαν συγκεκριμένα ΜΜΕ κατά της ιδίας υπαλλήλου, αλλά και της συνεχούς πίεσης που επιχειρεί να ασκήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, προκειμένου να χειραγωγήσει τις διαδικασίες και τις αποφάσεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η Ε.Π.Ο. διευκρινίζει ότι οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία πράττουν με βάση το αντικείμενο των τμημάτων στα οποία έχουν τοποθετηθεί, τις αρμοδιότητές τους και τις εντολές που λαμβάνουν από τη Διοίκηση. Η δε επαγγελματική τους επίδοση κρίνεται καθημερινά και πολυεπίπεδα.

Οφείλει δε, επιπροσθέτως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός να γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος, είναι μέλος ομάδας υπαλλήλων που επιφορτίστηκε να προετοιμάσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και έχει να επιδείξει, επί σειρά ετών, την άψογη διοργάνωση αναρίθμητων αγώνων διεθνών διοργανώσεων και οργανωτικής ευθύνης των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών, που ελέγχουν καθημερινά τις ικανότητες και γνώσεις τους στο εν λόγω αντικείμενο.



Τούτου δοθέντος, κάθε προσπάθεια εμπλοκής ή εργαλειοποίησης των εργαζομένων στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στα καθημερινά «παιχνίδια εξουσίας» που εξυφαίνονται συγκεκριμένα κέντρα είναι ανεπίτρεπτη, απαράδεκτη και καταδικαστέα. Καθίσταται δε και αήθης όταν εντάσσεται στο πλαίσιο της συστηματικής τους προσπάθειας να πληγεί η Ομοσπονδία.

Συστήνουμε για πολλοστή φορά ψυχραιμία, στοιχειώδη σεβασμό στο Ποδόσφαιρο και όσους εργάζονται σε αυτό και επιτέλους ολίγη αυτοκριτική».

Διαβάστε ακόμη...