Πώς ο Αγραφιώτης εκδικήθηκε τις ομάδες της SL2 και της FL

Απο sdna.gr: Το SDNA αποκάλυψε την αποχώρηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, από την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ επειδή δεν έγινε δεκτή η εισήγηση της Σούπερ Λιγκ 1 για κατάργηση της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών στις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν και όσα είπε για τον Παναθηναϊκό και για την απόφαση της ΕΠΟ (αφαίρεση τριών, αντί έξι βαθμών) την οποία χαρακτήρισε «πραξικόπημα».
Πηγή: sdna.gr
Πώς ο Αγραφιώτης εκδικήθηκε τις ομάδες της SL2 και της FL

Πριν αποχωρήσει από την τηλεδιάσκεψη της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε το εξής: Θέλοντας να εκδικηθεί τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2 – Φούτμπολ Λιγκ, Λ. Λεουτσάκο, που λίγο πριν είχε ψηφίσει υπέρ της αφαίρεσης τριών βαθμών από τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 1, ψήφισε κατά της πρότασης να δοθεί παράταση στις ομάδες των δύο αυτών κατηγοριών, όπως δόθηκε και στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1, ώστε να καταθέσουν τα έγγραφα για την αδειοδότησή τους έως τις 31/5.

Ενώ ο πρόεδρος ΕΠΟ Β. Γραμμένος είπε ότι αφού δόθηκε παράταση στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας το δίκαιο είναι να δοθεί παράταση και στις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ότι καταψηφίζει επειδή ο Λεουτσάκος δεν υπερψήφισε την πρόταση της Σούπερ Λιγκ.

Σημειωτέον ότι κανένας άλλος εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ (Λυσάνδρου, Γκαγκάτσης Ασλανίδης) δεν αντέδρασαν έτσι και όλοι ψήφισαν υπέρ της παράτασης και στις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών χωρίς να χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία τον Λεουτσάκο.

Διαβάστε ακόμη...