Ζεστός ο Μπούμπουρας για την ΚΑΕ Άρης!

Από sdna.gr: Το Slam Dunk αποκάλυψε χθες ότι το μέλλον του Ήφαιστου στην Α1 είναι μετέωρο και ο λόγος εξηγείται σήμερα: Η οικογένεια Μπούμπουρα ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη!
Πηγή: sdna.gr
Ζεστός ο Μπούμπουρας για την ΚΑΕ Άρης!

Ένα παλιό «φλερτ» φαίνεται έτοιμο να αναζωπυρωθεί. Ο επιχειρηματίας Σπύρος Μπούμπουρας δείχνει ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα για την ΚΑΕ Άρης και δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει και μια πιθανή μετακίνηση της επένδυσης του από τη Λήμνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το 2017 είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της οικογένειας Μπούμπουρα συνολικά για τον Άρη (τότε στη συζήτηση είχε μπει και η ΠΑΕ), μόνο που η κουβέντα έμεινε σε φιλολογικό επίπεδο και τελικά δεν προχώρησε ποτέ.

Πλέον, με την ομάδα της Λήμνου να είναι οικονομικά υγιής αλλά να θεωρείται από την οικογένεια Μπούμπουρα ότι δεν έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, έχει επανέλθει η συζήτηση στο μπάσιμο στην ΚΑΕ Άρης.

Ήδη στο τελευταίο Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος, υπήρξαν διάφορες συζητήσεις και μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού, έγινε γνωστό ότι η παρουσία του Ήφαιστου στην επόμενη Α1 κάθε άλλο παρά σίγουρη μπορεί να θεωρείται. Αφενός γιατί ενδεχομένως να μην υποστηρίζει τα κριτήρια που τεθούν για την επόμενη σεζόν με βασικότερο το έλλειμμα χωρητικότητας του γηπέδου (μίνιμουμ 2.000 θέσεις) αλλά το σημαντικότερο είναι ότι κυκλοφόρησε η πληροφορία στο Συμβούλιο ότι ο Μπούμπουρας σκέφτεται τη «μετακόμιση» στον Άρη! Κάτι που βέβαια θα φανεί άμεσα καθώς η οικογένεια είναι δεδομένο ότι θα θελήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις της...

Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Live Sport αποκαλύπτει μάλιστα ότι η οικογένεια Μπούμπουρα βλέπει πως το κόστος συντήρησης του Ηφαίστου είναι υπερβολικά μεγάλο δεδομένου πως η ομάδα εδρεύει σε νησί που θεωρείται «άγονη γραμμή» και καλείται να πληρώνει υπεραξία τα συμβόλαια των παικτών. Την ίδια στιγμή, το ποσό ανεβαίνει με τα χρήματα που δαπανώνται σ' όλα τα εντός έδρας ματς για την μεταφορά και τη διαμονή διαιτητών και κριτών-παρατηρητών, καθώς και με τις εξετάσεις των παικτών που γίνονται στην Αθήνα.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως δεν προσφέρεται το όραμα που επεδίωκε η οικογένεια όταν επένδυσε. Μ' ένα αντίστοιχο ποσό, μπορεί ο Άρης να επανέλθει σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά κρίσιμο παραμένει το ζήτημα με τα χρέη της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, για τα οποία οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως κυμαίνονται από 3,5 μέχρι 5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...