Για ένα καπρίτσιο, ο Ολυμπιακός έθεσε σε κίνδυνο 20 ανθρώπους!

Από sdna.gr:Με τη διαφωνία του την Πέμπτη 12/3 ο Ολυμπιακός, «ανάγκασε» τη Λίγκα να συνεδριάσει, να μαζευτούν περίπου 20 άτομα σε μια κλειστή αίθουσα κόντρα στις οδηγίες για τη δημόσια υγεία και να αποφασιστεί η αναστολή των πλέι οφ σε λιγότερο από 15 λεπτά.
Πηγή: sdna.gr
Για ένα καπρίτσιο, ο Ολυμπιακός έθεσε σε κίνδυνο 20 ανθρώπους!

Η κυβίστηση από τον Ολυμπιακό έγινε... Οι «ερυθρόλευκοι» διαφώνησαν την Πέμπτη 12/3 στην αναβολή των πλέι οφ όσο και αν το αρνούνται έπειτα από τη γενική κατακραυγή, αλλά λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, τάχθηκαν υπέρ της αναστολής της έναρξης των αγώνων κατάταξης, η οποία μάλιστα αποφασίστηκε, σε χρόνο ρεκόρ.

Σε 14 λεπτά πάρθηκε η απόφαση, διάστημα όμως, στο οποίο έπειτα από το.... καπρίτσιο του Ολυμπιακού, οι εκπρόσωποι των ομάδων της Σούπερ Λιγκ κόντρα στις οδηγίες για τη δημόσια υγεία, εν μέσω πανδημίας στην οποία η χώρα μας έχει περίπου 200 κρούσματα και έναν θάνατο, μαζεύτηκαν σε μία κλειστή αίθουσα ενώ ορισμένοι από αυτούς χρειάστηκε να ταξιδέψουν χιλιόμετρα για να μεταβούν στα γραφεία της Λίγκας.

Μπορεί ο Βόλος και ο ΟΦΗ να μην εκπροσωπήθηκαν αλλά ήταν παρούσες οι υπόλοιπες 12 ομάδες, ορισμένες από τις οποίες μάλιστα είχαν δύο εκπροσώπους. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Καραπαπά και τον Δημήτρη Αγραφιώτη, ο ΠΑΟΚ από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο και τον Κυριάκο Κυριάκο, οι υπόλοιπες από έναν.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Μαζί λοιπόν και με τους υπαλλήλους της Λίγκας, περίπου 20 άτομα μαζεύτηκαν σε μία κλειστή αίθουσα, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία τους, και για περίπου μισή ώρα και συζήτησαν για το ποδόσφαιρο, κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Ακόμη όμως, και να ισχύει η εκδοχή του Ολυμπιακού που ισχυρίζεται ότι την Πέμπτη συμφώνησε με την αναστολή αλλά ζήτησε διοικητικό συμβούλιο (εν μέσω πανδημίας) για να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι (το δεύτερο το παραδέχθηκε ο Κώστας Καραπαπάς δηλώνοντας μετά το τέλος του συμβουλίου... «απλά ζητήσαμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και όχι απόφαση δια περιφοράς»), απόφαση δεν πάρθηκε καμία. Η συζήτηση λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είχε γίνει το επόμενο διάστημα;

Η ενέργεια του Ολυμπιακού, λοιπόν, μάλλον με καψώνι μοιάζει σε όλες τις ομάδες επειδή δεν συντάχθηκε καμία μαζί του αλλά καψώνι σε θέματα υγείας είναι ανευθυνότητα.

Από εδώ και στο εξής με τηλεδιασκέψεις

Από εδώ και στο εξής πάντως, οι συνεδριάσεις στη Σούπερ Λιγκ θα μειωθούν και θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, μέσω skype δηλαδή, τουλάχιστον για όσο διάστημα είναι σε έξαρση ο κορωνοϊός.

Κάτι τέτοιο προβλέπεται στο καταστατικό της Λίγκας αλλά δεν είχε ενεργοποιηθεί ο σχετικός κανονισμός. Αυτό έγινε στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής 13/3 και οι συνεδριάσεις του Συνεταιρισμού το επόμενο διάστημα θα γίνονται από... απόσταση. Ο καθένας από το σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη...