Εγκρίθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την Αγιά Σοφιά - Τόσα έχει βάλει ο Μελισσανίδης

Σήμερα το πρωί (20/12) εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος ΑΕ» με τον Μελισσανίδη να έχει καλύψει πάνω από το 80% του κόστους κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς».
Πηγή: sdna.gr
Εγκρίθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την Αγιά Σοφιά - Τόσα έχει βάλει ο Μελισσανίδης

Όσο τα έργα για το νέο «σπίτι» της ΑΕχ προχωρούν, εγκρίθηκε σήμερα το πρωί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος ΑΕ» κατά 25 εκατομμύρια ευρώ. Έγινε γνωστό, ότι από τον Δημήτρη Μελισσανίδη έχει μπει πάνω από το 80% των χρημάτων που έχτισαν την Αγιά Σοφιά, δηλαδή παραπάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Στην αύξηση, εκτός από αυτά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, θα μπουν και τα χρήματα άλλων μετόχων της «Δικέφαλος ΑΕ», όπως οι Χατζηϊωάννου, Παππάς, Σαραντίτης κι άλλα μέλη της G20.

Στη Γενική Συνέλευση βρέθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 71% του μετοχικού κεφαλαίου. Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και οι υπόλοιποι μέτοχοι είχαν δώσει τα χρήματα χωρίς να έχουν μετοχές κάτι που είναι εντελώς τυπικό αφού το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕχ. Τα υπόλοιπα χρήματα για την «Αγιά Σοφιά» θα καλυφθούν από τα 20.000.000 ευρώ της Περιφέρειας Αττικής και τα 15.000.000 ευρώ της περσινή συμμετοχής στο Champions League.

Διαβάστε ακόμη...