Πέφτουν οι μάσκες : Χέρι – χέρι ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Απο thessport.gr: Μπορεί η FIFA και η UEFA να ανακοίνωσαν την παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο όπως αναφέρει η Live Sport, φημολογείται έντονα πως ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Πηγή: thessports.gr
Πέφτουν οι μάσκες : Χέρι – χέρι ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή μετά τη «μυστική» αλλαγή στα καθήκοντα της διαιτητικής ομάδας στον τελικό Κυπέλλου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν είχαν τοποθετηθεί αρνητικά απέναντι στον Πορτογάλο. Πέραν αυτών, οι δύο ΠΑΕ θεωρούν πως το ποσό των 22.000 ευρώ «καθαρά» που εισπράττει εκείνος μηνιαία είναι... εξωφρενικό και σημειώνουν πως δεν έχει παρατηρηθεί ουσιαστική πρόοδος στην ελληνική διαιτησία, αφού σε όλα τα μεγάλα ματς τοποθετούνται ξένοι.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός φαίνεται πως μπορούν να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία στο ΔΣ της ΕΠΟ με εννιά ψήφους, ώστε να μπλοκάρουν την επέκταση συμβολαίου στον Περέιρα, ωστόσο λέγεται πως FIFA και UEFA δεν θα δεχτούν κανένα τέτοιο εμπόδιο.

Πηγή : sport-fm

Διαβάστε ακόμη...